Bilanțul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 în România a ajuns la 260, potrivit ultimei informări a Grupului de Comunicare Strategică (ora 18:00)

Dintre cei 260 de cetățeni care au contractat virusul, 19 sunt declarați vindecați și au fost externați.

De la ultima informare, au fost confirmate 14 cazuri noi: 7 în București, 3 în Brașov, 2 în Constanța, și câte unul în Maramureș și Dolj, aceștia fiind fie contacți ai unor cazuri pozitive, fie persoane aflate în carantină. Pacienții au vârste cuprinse între 2 și 57 de ani, informează Grupul de Comunicare Strategică

20 de persoane în carantină și 973 în izolare la domiciliu în județul Harghita

La nivelul județului Harghita, miercuri se aflau în carantină 20 persoane, iar alte 973 sunt monitorizate la domiciliu.

Cancelaria Prefectului Județului Harghita informează că cele 20 de teste prelevate de la persoanele aflate în carantină au fost trimise la Cluj și sunt așteptate rezultatele.

Autoritățile recomandă să luăm în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apelăm pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor.

De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor, +4021.320.20.20.

Articolul precedentAlfred Simonis cere Guvernului să ia masuri de plafonare a prețurilor urgent
Articolul următor50.000 de lei amendă de la Garda de Mediu, aplicată unei firme din Harghita