Un harghitean în vârstă de 64 de ani a fost prins de poliţiştii din Miercurea Ciuc în timp ce se învârtea cu maşina în jurul unei centrale termice, după ce a lovit o maşină parcată pe o stradă din municipiu.

Evenimentul s-a petrecut luni, în jurul orei 23:14, pe strada Inimii din localitate, iar bărbatul consumase alcool înainte de a se urca la volan.

La data de 13.01.2020, la ora 23:14, Poliţia municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată despre faptul că un autoturism se învârte în jurul unei centrale termice de pe strada Inimii din localitate, după ce a acroşat un alt autoturism parcat, iar conducătorul auto pare să fie sub influenţa băuturilor alcoolice. Prin deplasarea rapidă la faţa locului, un echipaj de poliţie a identificat un localnic de 64 de ani, bănuit de comiterea faptei, care avea 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis reprezentanţii IPJ Harghita.

Potrivit acestora, şoferul ar fi acroşat un autovehicul parcat, pe care l-a proiectat într-un copac aflat în faţa imobilului nr. 6, apoi şi-a continuat deplasarea pe strada Aleea Pictor Nagy Istvan, iar în cele din urmă s-a oprit în dreptul imobilului cu nr. 2.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.