Direcția de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înștiințează beneficiarii de ajutor social, respectiv beneficiarii alocaţiilor de susţinere a familiei, că, de ieri, a început distribuirea sprijinului asigurat de către Uniunea Europeană constând din pachete cu produse alimentare.

Pachetele pot fi ridicate de la magazia societăţii comerciale Multiidea SRL, situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis, în zilele de luni, marți și miercuri între orele 11.00–14.00. Pachetul conține: făină albă de grâu (5 kg); mălai (4 kg), paste făinoase (800 g); ulei (4 l); zahăr (2 kg); orez (4 kg); 5 conserve din carne de vită a câte 300 g; 3 conserve din carne de porc a câte 900 g; 5 conserve pate de ficat de porc a câte 200 g; 2 borcane de compot de fructe a câte 720 ml; 1 borcan de gem de fructe (360 g); 1 borcan de gem de fructe dietetic (360 g).

Pachetele cu produse alimentare destinate tuturor membrilor familiilor, pot fi ridicate numai de către titularii ajutorului social sau al alocației de susținere. La preluarea pachetului, titularul trebuie să prezinte actul de identitate valabil.

Mai multe informații pot fi solicitate prin e-mail ([email protected]) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115, sau personal în zilele de marți și joi în fostul sediu al firmei S. C. Goscom S. A. (str. Salcâm nr. 1).

Sursa: ziarharghita.ro

Articolul precedentLegea carantinării și izolării intră în vigoare de astăzi
Articolul următorRecord de îmbolnăviri în România – 994 de cazuri