Poiţiştii au identificat un conducător auto din Odorhei, care a accidentat o localnică pe trecerea de pietoni, apoi a a părăsit locul accidentului, după ce a imaginat un scenariu potrivit căruia aceasta ar fi căzut pe trotuar

La data de 06.01.2020, în jurul orei 21:30, prin exploatarea profesionistă a unor date şi indicii cu valoare operativă, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc s-a sesizat cu privire la faptul că, în jurul orei 17:30, pe strada Bethlen Gabor din localitate a avut loc un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporală a unei persoane de sex feminin, iar conducătorul auto implicat a părăsit locul accidentului.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că victima, o femeie de 60 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce traversa strada Bethlen Gabor pe o trecere de pietoni semnalizată prin marcaj şi indicatoare rutiere, ar fi fost lovită de un autoturism, care se deplasa către strada Beclean.

După impact, conducătorul auto a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, unde aceasta a declarat că a căzut pe trotuar, după care tot conducătorul auto se pare că a transportat-o la domiciliu, unde i-ar fi oferit suma de 100 de euro, pentru a declara în continuare că leziunile suferite nu au fost cauzate în urma unui accident rutier.

Prin activităţile investigative de documentare realizate, poliţiştii l-au identificat pe conducătorul auto bănuit de implicarea în accidentul rutier, în persoana unui localnic de 44 de ani.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Articolul precedentSe reiau exercițiile de alarmare publică
Articolul următorAcţiuni rutiere desfăşurate de poliţiştii harghiteni în perioada următoare, pe linia trasnportului de persoane