La data de 04.05.2019, în jurul orei 15:10, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Constanța, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.N.E. 578, în zona staţiei CFR din comuna Siculeni spre municipiul Gheorgheni, pe fondul lipsei distanţei de siguranţă în mers, a intrat în coliziune cu un autoturism condus în aceeaşi direcţie de un localnic de 69 de ani, care a oprit pentru a acorda prioritate unui pieton aflat regulamentar în traversare.

După impact, autoutilitara a fost acroșată şi în partea din spate de un autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, care la rândul său nu a păstrat o distanță de siguranță suficientă în mers.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 32 de ani, din comuna Sărmaş, pasageră în ultimul autoturism, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Articolul precedentNinge, în Harghita
Articolul următorCOD PORTOCALIU de inundații. Vizat și județul Harghita