La data de 22 iulie 2020, în jurul orei 17:25, Postul de Poliție Subcetate a fost sesizat telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că în comuna Subcetate a avut loc un eveniment rutier, din care au rezultat doar pagube materiale.

La faţa locului poliţiştii au identificat un localnic de 46 de ani, care a afirmat că el este conducătorul tractorului care a provocat accidentul, deşi nu este posesor de permis de conducere.

În timpul legitimării conducătorul ulitajului agricol emana halenă alcooliceă, astfel încât poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, care a indicat 0,79 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel în cauză a fost fost condus la Spitalul Municipal Toplița, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, iar pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru conducere fără permis și conducere sb influența alcoolului.

Articolul precedentCOVID-19. 74 de pacienți internați în spitale, în județul Harghita
Articolul următorRușine națională, români condamnați la sărăcie! Senatorii USR s-au pus de-a curmezișul Autostrăzii Unirii