Pe parcursul ultimelor ore, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita și Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita au fost continuate misiunile specifice pe linia prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.

Miercuri, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita, împreună cu efective ale Poliției Locale Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni au făcut verificări la 763 persoane izolate la domiciliu, fiind aplicate 64 de amenzi în valoare totală de 82.400 lei pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație.

Totodată, Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita a efectuat misiuni în 8 localități din județ, printre altele, fiind verificate un număr de 86 persoane aflate în autoizolare.

În perioada 01 – 02 aprilie (în intervalul orar 08.00 – 08.00) au fost aplicate un număr de 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 3.200 lei, dintre care 7 pe raza municipiului Gheorgheni și una pe raza municipiului Toplița, pentru faptul că persoanele în cauză se deplasau fără a avea asupra lor o declarație din care să reiasă motivul deplasării.

 

 

Articolul precedentPrimul caz confirmat de coronavirus din județul Harghita
Articolul următorPrimăria Miercurea Ciuc a început dezinfecția scărilor de bloc