Foto UPDATE (incendiul produs la Miercurea Ciuc)

__________________

Un incendiu a izbucnit duminică după-amiază în municipiul Miercurea Ciuc, acolo unde flăcările au cuprins o magazie cu lemne și un autoturism; iar alte două incendii de vegetație uscată s-au produs în localitățile Toplița și Odorheiu Secuiesc.

Pentru stingerea incendiului care a cuprins magazia cu lemne și autoturismul intervin două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc cu două autospeciale de stingere.

Potrivit ISU Harghita, există riscul ca incendiul să se propage la un depozit de produse lactate.

***

Pentru stingerea celor două incendii de vegetație uscată se intervine în zona Călimănel (Toplița) și în zona Piatra Tărcii (Odorheiu Secuiesc)

„Intervin 2 echipaje din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița și Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc. Incendiu de miriște, care s-a propagat la o magazie de lemne, în localitatea Lueta. Intervine un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de stingere; a fost alertat SVSU Lueta.”, transmite ISU Harghita 

Revenim cu detalii

Imagine

Imagine

Articolul precedentHarghita rămâne județul cu cele mai puține cazuri de coronavirus. La nivel național numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 3.864
Articolul următorÎncă un incendiu de vegetație în câteva ore. ISU Harghita: „Există pericolul de propagare la casele de locuit”