Circulație în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă izolat sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Brașov, Covasna, Mureș și Harghita. Vizibilitate sub 150 de metri pe autostrăzile A3 Câmpia Turzii – Nădășelu și A3 Târgu Mureș – Chețani.

Infotrafic transmite că, la ora 18:30, sunt semnalate condiții de ceață, fenomen meteo care reduce vizibilitatea în trafic sub 200 metri, izolat chiar sub 50 de metri, pe mai multe artere rutiere din județele Alba, Brașov, Covasna, Mureș și Harghita.

De asemenea, se circulă în condiții de ceață și pe autostrăzile A3 Câmpia Turzii-Nădășelu și A3 Târgu Mureș-Chețani, vizibilitatea fiind redusă între 100 și 150 de metri.

Poliția recomandă, în afară de reducerea vitezei, mărirea distanţei în mers şi folosirea corespunzătoare a luminilor, în ceea ce priveşte autostrăzile trebuie respectate şi alte reguli specifice:

– nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă!

– în cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari.

Articolul precedentAudieri-bombă în MAFIA gunoaielor: Personaj-cheie, chemat de procurori – Caracatița din Romprest, destructurată de DNA și DIICOT
Articolul următorFrăția gunoaielor, dama de lux. Triunghi amoros la Romprest: cuibușor de nebunii pe banii cetățenilor