UPDATE: Bărbatul care a fost dat dispărut ieri seară, a fost găsit decedat în apropierea cabanei de schi de la km. 5, în municipiul Gheorgheni.

Ştire Iniţială: Un bărbat care a fost dat dispărut ieri, este căutat în continuare de autorităţi, în zona muntoasă de lângă Gheorgheni.

Ieri, la ora 21.06, în urma unui apel la 112, o echipă formată din salvamontiști, polițiști, pompieri și jandarmi au participat la căutarea unei persoane rătăcite în zonă montană, la aproximativ 5 kilometri de Gheorgheni, judeţul Harghita.
Un bărbat în vârstă de 76 de ani din Gheorgheni a plecat la cules de ciuperci în jurul orei 15.00 în zona pârtiei de schi, la 5 kilometri de Lacu Roșu și nu s-a mai întors acasă.
Datorită vizibilității extrem de reduse, activitățile de căutare au fost întrerupte după miezul nopții și reluate astăzi la ora 06.00.
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile, în zonă a plouat torențial, dar și a vegetației înalte, căutările au fost suspendate la ora 08.15 și vor fi reluate când vremea va permite.
Articolul precedentSe modernizează Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Miercurea Ciuc
Articolul următorFOTO: Se montează parapete metalice pe derumurile naţionale din Harghita