La data de 30.06.2019, la ora 08:53, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată telefonic, prin intermediul 112, despre faptul că, pe strada Albinelor din localitate, s-a produs un accident de circulație soldat cu decesul unei persoane și părăsirea locului accidentului.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă operativă, care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că victima este o localnică de 74 de ani, care, în timp ce se deplasa pe partea stângă a părţii carosabile, a fost accidentată de un autovehicul care a părăsit locul faptei.

Poliţiştii au conturat mai multe elemente de identificare a posibilului autovehicul implicat, acestea fiind transmise rapid tuturor poliţiştilor harghiteni. Astfel, la scurt timp de la producerea accidentului, acesta a fost interceptat pe raza comunei Remetea, unde a fost imobilizat, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana unei femei de 38 de ani, din municipiul Cluj Napoca.

Pe numele celei în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Articolul precedentVIDEO Un urs a atacat o femeie care culegea ciuperci
Articolul următorUn nou atac al unui urs, în Harghita, la doua zile distanţă de primul