Surprize, cuvinte și gesturi frumoase ca mulțumiri pentru munca personalului sanitar.
 
Conducerea spitalului a surprins azi cu un mic cadou – pizza, sucuri de fructe și pixuri – personalul de pe secțiile din Șumuleu care îngrijesc pacienții Covid-19, de pe Unitatea de Primiri Urgențe, ATI și personalul care efectuează testarea SarS-CoV-2. De la începutul pandemiei pe aceste secții se lucrează intens și angajații depun un efort continuu. Surpriza a putut fi organizată cu ajutorul firmelor Biofruct și Biotechnic.
 
Totodată, cu ajutorul firmei Vifor Pharma în această săptămână vor fi achiziționate 50 de unități de supliment alimentar cu proteine și vitamine pentru pacienți Covid-19.
 
De asemenea, un donator anonim a trimis dulciuri personalului care lucrează pe secțiile care îngrijesc pacienții Covid-19.
Se primesc și cuvinte frumoase. ”Mulțumind lui Dumnezeu și echipei bune de la spital, mama mea a ajuns acasă, se recuperează și este din ce în ce mai puternică” – ne-a scris azi un aparținător. Personalul de pe secțiile dedicate îngrijirii pacienților cu coronavirus își exprimă mulțumirile tuturor celor care le încurajează și le ajută munca.

Sursa: Realitatea de Harghita