Folia pe degetele de la picioare lipită cu un leucoplast te va ajuta mai mult decât crezi. Iată ce au dezvăluit chinezii, care sunt renumiți pentru rețetele lor vindecătoare!

Hârtia de aluminiu se folosește foarte des, fără a-i cunoaște, însă, proprietățile. Pare incredibil, însă specialiștii ruși și chinezi au descoperit, după ani de zile de utilizare a foliei de aluminiu, și o altă posibilitate de a fi folosită: pentru atenuarea durerilor în diferite părți ale corpului. Este suficient să acoperi zona dureroasă cu folie de aluminiu pentru a face ca durerea să dispară. Invelește-ți picioarele cu cinci sau șapte bucăți de folie din aluminiu, împăturește cu bumbac după fiecare strat de folie. Păstrează aceste învelișuri timp de o oră, apoi dezvelește picioarele și repetă operațiunea după două ore. Va trebui să repeți tratamentul de trei ori la rând. Acest procedeu ar trebui să dureze o săptămână, pentru a avea rezultate.

Acest truc îți va rezolva problemele legate de gât, de spate, picioare, braţe, călcâie, încheieturi şi tot ce ţine de artrita reumatică. Chinezii recomandă acest tratament pentru 10-12 zile, mai ales pe parcursul nopţii. După o pauză de una sau două săptămâni, în cazul în care tratamentul nu are efect, acesta ar trebui reluat.

 

Folia de aluminiu poate fi la fel de eficienta si impotriva bolilor cum ar fi nevralgia sciatică, reumatismul, artrita și calcificarea.

 

Articolul precedentDe ce LUNA urcă mult mai sus pe cer iarna decât vara
Articolul următorCât de sănătoase sunt ouăle duble, cu 2 gălbenușuri. Care sunt superstițiile