Ieri, în jurul orei 21.00, un bărbat din Mărtiniș, satul Locodeni, s-a adresat polițiștilor de la Postul de Poliție Mărtiniș, sesizând dispariția fiului său, de 4 ani. Din primele cercetări efectuate, rezultă că minorul ar fi fost lăsat, în intervalul orar 16.30- 19.00, de părinții săi în incinta unei stâne situate pe raza localității Ghipeș. La ora 19.00, părinții minorului au observat dispariția acestuia și l-au căutat în imprejurimi, fără niciun rezultat, context în care au sesizat organele de poliție.  

La nivelul Poliției municipiului Odorheiu Secuiesc s-a procedat la constituirea unei echipe de cercetare care s-a deplasat la fața locului în vederea stabilirii împrejurărilor în care a dispărut copilul. Totodată, au fost desfășurate activități de căutare la care au participat mai multe echipe, formate din 16 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Odorheiu Secuiesc, respectiv, Secției nr. 5 de Poliție Rurală Odorheiu-Secuiesc și persoane care, în mod voluntar, s-au alăturat eforturilor întreprinse în acest sens.

Una din echipele de căutare l-a găsit pe copil într-o zonă situată în apropierea satului Ghipeș, tot ieri, în jurul orei 23.00, în stare de hipotermie. Copilului i s-au acordat primele îngrijiri, după care a fost condus la locuința părinților săi și încredințat în grija acestora.

Articolul precedentJandarmii sunt la post de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni
Articolul următorO nouă expoziție la Galeria de Artă a Consiliului Județean Harghita