Luni seara, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Harghita a fost sesizat de o localnică din comuna Cozmeni despre dispariţia de la domiciliu a fiicei sale în vârstă de 13 ani.

Poliţiştii au stabilit că luni dimineață minora a plecat la școală însă nu s-a prezentat la orele de curs şi nici nu s-a mai întors acasă.

„Au fost demarate activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, conform legislaţiei şi procedurilor în cazurile dispariţiilor de minori, acordându-se o atenţie deosebită tuturor detaliilor obţinute prin cercetarea la faţa locului şi datelor rezultate din faza incipientă a anchetei. Astfel, prin exploatarea profesionistă a indiciilor cu valoare operativă, la scurt timp de la sesizare, în jurul orei 20:30, adolescenta a fost găsită la domiciliul unui tânăr din judeţul Covasna, cu sprijinul poliţiştilor covăsneni”, transmite IPJ Harghita.

Minora, care a declarat că a plecat voluntar din localitatea de domiciliu şi nu a fost victima vreunei infracțiuni, a fost încredinţată familiei, nevătămată.

Articolul precedentÎncă un muncitor din Sri Lanka angajat la brutăria din Ditrău
Articolul următorCum se colectează deşeurile în județele din România!