În cele 3 zile de la sfârşitul săptămânii, poliţiştii harghiteni au soluţionat tot atâtea dispariţii de la domiciliu, fiind vorba despre doi minori de 14 ani, un bărbat de 39 de ani şi o bătrânică de 78 de ani

Vineri, în jurul orei 22:00, Postul de Poliție Sânsimion a fost sesizat de o educatoare de la un Centru de Plasament de tip Casă Familială, despre faptul că doi minori în vârstă de 14 ani au plecat într-o direcţie necunoscută, în jurul orei 21:00, fără a se cunoaşte locul în care aceştia se află în prezent.

În urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că minorii în cauză au mai plecat voluntar de la domiciliu de câteva ori, însă de fiecare dată, după scurt timp, s-au întors acasă.

De această dată, având în vedere că aceştia nu au revenit, cei doi au fost daţi în urmărire la nivel naţional.

Într-un final, minorii au fost găsiţi, nevătămaţi, la domiciliul unei localnice de 39 de ani, mătuşa unuia dintre aceştia.

Sâmbătă, începând cu ora 14:00, poliţiştii au pornit în căutarea unei bătrâne de 78 de ani din Ditrău, după ce o localnică a sesizat plecarea voluntară de la domiciliu a mamei sale.

Şi în acest caz persoana dispărută a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar în urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au constatat că aceasta se află la Spitalul Municipal Gheorgheni, unde a fost internată în ziua precedentă, în jurul orei 16:00, suferind de mai multe boli.

Sâmbătă seara poliţiştii au depistat în Stația CFR Miercurea Ciuc, un bărbat de 39 de ani, din comuna Sânsimion, urmărit la nivel naţional pe motiv de dispariţie de la domiciliu.

În toate cele trei cazuri a fost revocată măsura urmăririi.

 

Articolul precedentIohannis, așteptat să emită decretul prin care instituie starea de urgență! Declarații de presă la ora 15.00
Articolul următorDosar penal pentru pentru furt şi distrugere pe numele a 3 minori din Odorheiu Secuiesc