Poliţiştii harghiteni au identificat la Miercurea Ciuc un bărbat de 48 de ani şi un minor de 14 ani, bănuiţi de comiterea unei infracţiuni de tâlhărie calificată, asupra unui bătrânel de 71 de ani.

Potrivit IPJ Harghita, miercuri, cei doi ar fi atăcat şi bătut un localnic, după care i-au furat banii – 182 de lei.

“La data de 19.05.2020, la ora 23:38, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că un localnic a fost lovit de autori necunoscuţi şi deposedat de banii pe care îi avea asupra sa. La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că victima, un localnic de 71 de ani, în timp ce se deplasa pe o stradă din zona centrală a municipiului Miercurea Ciuc, a fost acostată de un bărbat însoţit de un minor, după ce a ieşit dintr-un magazin. Astfel, bărbatul l-a trântit la pâmânt pe bătrânel şi l-a lovit de mai multe ori, interval de timp în care minorul i-a sustras 182 de lei, dintr-un buzunar din faţă al pantalonilor”, transmite IPJ Harghita.

Cei doi tâlhari, ambii din Miercurea Ciuc, au fost prinşi la scurt timp, iar acum sunt cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Articolul precedent90 de cazuri de Covid-19 în judeţul Harghita, 22 în plus faţă de marţi
Articolul următor69 pacienţi Covid-19 internaţi la Miercurea Ciuc şi Odorheiu Secuiesc. Bilanţul Prefecturii Harghita