Polițiștii harghiteni au întocmit dosar penal pentru fals în declarații pe numele unei persoane din Gheorgheni care a prezentat o adeverință de la angajator falsă. 

Potrivit IPJ Harghita, în urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că persoana respectivă nu figurează în baza de date REGES.

În ultimele 24 de ore, efectivele IPJ Harghita și cele ale Poliției Locale Odorheiu Secuiesc, Toplița și Gheorgheni au efectuat verificări la 498 de persoane izolate la domiciliu, fiind aplicate 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 234.500 lei, dintre care 3 pe linie economică și 167 pentru nerespectarea interdicțiilor de circulație.  

De asemenea, în cursul zilei, personalul IPJ Harghita a realizat împreună cu IJJ Harghita, însoțirea unei coloane (1 auto/3 persoane.). Au fost executate 10 acțiuni punctuale, la care au participat 131 de politisti cu 45 de autospeciale. Au fost legitimate 1.036 de persoane și au fost verificate 471 de autovehicule.

Articolul precedentSpital modular lângă secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Miercurea Ciuc
Articolul următor6.879 de persoane infectate cu Covid-19 la nivel naţional. Judeţul Harghita rămâne cu 7 cazuri confirmate