UPDATE: 

Potrivit ISU harghita, două persoane au fost electrocutate la Stânceni. Acestea au fost preluate de echipajele SMURD și SAJ Toplița și vor fi transportate la Spitalul Municipal Toplița.

„Persoanele sunt conștiente. Din cauza unor probleme tehnice, elicopterul SMURD solicitat nu se poate deplasa la locul intervenției”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu.

Ştirea iniţială

Intervenţie contracronometru a paramedicilor harghiteni la Stânceni, unde un bărbat care s-a electrocutat se află în stop cardio-respirator.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu a transmis că echipaje SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție nr. 2 Toplița și ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean au fost solicitate să intervină pentru acordarea primului ajutor victimei.

Totodată, a fost solicitată intervenţia unui elicopter SMURD din judeţul Mureș.

 

Articolul precedentMașină lovită de TIR în județul Harghita. O șoferiță de 24 de ani, transportată la spital în stare de inconștiență
Articolul următorISU Harghita: „Cei doi bărbaţi din Stânceni se aflau la muncă în momentul în care au fost electrocutaţi”