Coliziune frontală între două autoturisme, produsă luni seara, pe DNE578, în municipiul Gheorgheni. Șoferul vinovat, un tânăr de 22 de ani din comuna Remetea, a intrat pe contrasens și s-a izbit de un alt autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 30 de ani.

Potrivit IPJ Harghita, niciunul dintre șoferi nu consumase alcool. 

„La data de 09.03.2020, în jurul orei 22:00, un tânăr de 22 de ani, din comuna Remetea, în timp ce conducea un autoturism (…) la intersecţia străzilor Nicolae Bălcescu şi Pompierilor, într-o curbă din dreptul imobilului cu nr. 52/A a trecut pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de o localnică de 30 de ani. În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto şi a unei pasagere de 19 ani, din comuna Ditrău, niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

Articolul precedentMinistrul de Interne recomandă instituțiilor publice și private să ia în calcul ca angajații să lucreze de acasă
Articolul următor1,14 mg/l în aerul expirat pe un drum din Harghita