Liga 1 la futsal se va întrerupe pentru a face loc în acest week-end unei noi acțiuni a echipei naționale de seniori, a doua din acest an. Pentru cele două meciuri au fost selectaţi şi 3 jucători care evoluează la echipele din Harghita.

Prima noastră reprezentativă va disputa o “dublă” amicală în compania selecționatei similare a Armeniei. Meciurile dintre România și Armenia se vor disputa în zilele de duminică, 14 aprilie, ora 18:00, și marți, 16 aprilie, ora 17:00, la Sala Sporturilor Concordia din Chiajna.

Pentru această acțiune, selecționerul Robert Lupu a convocat 14 jucători. Pentru doi dintre aceștia, această convocare reprezintă o premieră.

Dubla cu Armenia de la Chiajna e a doua acțiune a echipei naționale de seniori din acest an, după cele două meciuri de verificare din februarie de la Piatra-Neamț, când România a dat piept cu Italia, scrie www.frf.ro.

E o acțiune importantă în programul nostru de pregătire a debutului în preliminariile pentru Campionatul Mondial, care se va petrece în toamnă, dar și pentru următorii ani. Acesta a fost și motivul pentru care am ținut să convocăm doi jucători tineri, pentru că după preliminariile pentru Campionatul Mondial urmează cele pentru Campionatul European, iar unul dintre obiectivele noastre este acela de întinerire a echipei”, a spus Robert Lupu, pentru www.frf.ro.

Iată lotul naționalei României pentru cele două meciuri amicale împotriva Armeniei:

Petrișor Tonița (Autobergamo Deva), Andrei Grigoraș (FK Odorheiu Secuiesc) – portari, Roberto Voin (Informatica Timișoara) – portari; Cristian Matei, László Szőcs (ambii Imperial WET Miercurea Ciuc), Adrian Pânzaru, Paulo Ferreira (ambii Autobergamo Deva), Andrei Crăciun, Dumitru „Mimi” Stoica (ambii CS United Galați), Marian Plugaru, Ionuț Movileanu (ambii Futsal Club Dunărea Călărași), Felipe Oliveira (Napoli), Ique Ribeiro (Cartagena), Sergiu Gavrilă (Informatica Timișoara).

Articolul precedentFestivalul-Concurs de Teatru Școlar, din nou la Topliţa
Articolul următorSC Miercurea Ciuc a pierdut finala cu Braşovul. Derby harghitean în finala mică