Accident rutier cu două autoturisme implicate la ieșirea din Sâncrăieni, anunță ISU Harghita.

S-au deplasat un echipaj SMURD și un echipaj SAJ cu medic, fără victime încarcerate. Circulația este blocată pe un singur sens de mers.

Update: În urma accidentului au rezultat 3 victime: un copil cu părinții săi; după acordarea primului ajutor calificat la locul evenimentului, mama și fiul au fost preluați de echipajul SMURD și tatăl, de echipajul SAJ cu medic, toți 3 fiind transportați la UPU a Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc.

Potrivit IPJ Harghita, la ora 19:21, Poliția Municipiului Miercurea-Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că pe D.N.E. 578, în apropierea comunei Sâncrăieni, a avut loc un accident rutier.
La fața locului, în urma primelor verificări efectuate, polițiștii au stabilit că în accident au fost implicate două autoturisme, în momentul în care unul dintre acestea, condus de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Sântimbru, a pătruns pe D.N.E. 578. 
Imediat după coliziune, bărbatul a fugit peste câmp, însă a fost prins în scurt timp de polițiști, constatându-se că se afla sub influenţa băuturilor alcoolice și nu este posesor de permis de conducere. 
Din accident a rezultat rănirea celuilalt conducător auto, un bărbat de 39 de ani, din comuna Mădăraș și a soției sale, cu 4 ani mai tânără.
În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.