Un grav accident de circulație, în urma căruia un bărbat de 45 de ani din localitatea harghiteană Corbu a fost rănit grav de un camion răsturnat peste gard, în curtea casei sale, s-a petrecut marți, în jurul orei 12:35.

Potrivit IPJ Harghita, de vină pentru accident ar fi șoferul unui alt camion, un bărbat de 61 de ani din Piatra Neamț care s-a angajat într-o depășire neregulamentară, iar la revenirea pe bandă a scos de pe carosabil un autocamion care s-a răsturnat peste gardul unui imobil. 

La momentul producerii accidentului, victima, care a suferit răni grave, se afla în fața porții.

„Un bărbat de 61 de ani din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autocamion pe D.N. 15, pe raza comunei Corbu, se pare că s-a angajat neregulamentar în depăşirea unui alt autocamion, pe care l-a scos de pe carosabil la reintrarea pe bandă, acesta răsturnându-se în curtea unui imobil. În momentul producerii accidentului, la poarta imobilului respectiv se afla un localnic de 45 de ani, care a fost rănit grav de camionul răsturnat. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, care a indicat că nu consumaseră băuturi alcoolice”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

În cauză, oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

FOTO: DRDP Brașov

ImagineImagine

Articolul precedentDosar penal pe numele unui harghitean prins băut la volan la primele ore ale dimineții
Articolul următorÎncă 5 cazuri de Covid-19 în judeţul Harghita. INSP raportează încă un deces