Ieri, specialiștii Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU „Oltul” Harghita au desfășurat un exercițiu de evacuare în caz de incendiu la Spitalul Municipal Toplița, în secția chirurgie. 

La exerciţiu a fost angrenat personalul medical și tehnic administrativ. Pentru ca tot personalul unității spitalicești să cunoască modul de utilizare a mijloacelor tehnice de stingere, pompierii au instruit cadrele medicale în ceea ce privește folosirea stingătoarelor.

Prin aceste activități se urmărește pregătirea și antrenarea personalului care deservește unitățile sanitare, în vederea realizării evacuării și desfășurării primei intervenții cu mijloacele din dotare până la sosirea pompierilor militari, în cazul producerii unei situații de urgență.

Încă de la începutul anului, ISU „Oltul” Harghita a desfășurat mai multe activități de control privind securitatea la incendiu, activități de informare preventivă și instruire a personalului și exerciții de intervenție și evacuare, la unitățile sanitare cu paturi din județul nostru.

Sursa foto: ISU Harghita

Articolul precedentBeke István, mutat de la Penitenciarul Miercurea Ciuc
Articolul următorPapa Francisc va sta 5 ore la Şumuleu Ciuc