La patinoarul „Olimpic” din Brașov a avut loc marți, 26 ianuarie, meciul al doilea al unei duble întâlniri din Campionatul Național de hochei pe gheață, anunță Radio Mureș.

CSA Steaua București a cedat în fața celor de la Hochey Club Gheorgheni cu scorul de 2-8 (FOTO, cu transilvănenii în roșu), după ce luni, 25 ianuarie, harghitenii s-au impus cu 8-1.

Fotoliul de lider este ocupat de CSM Galați – cu 35 de puncte, secondată de Hochey Club Gheorgheni – de asemenea cu 35 de puncte, podiumul fiind completat de Corona Brașov – cu 22 puncte. Sport Club Csíkszereda ocupă locul al patrulea – cu 19 puncte, Steaua rămâne pe treapta a cincea – tot cu 19 puncte, Sapientia U-23 este pe poziția a șasea – cu 17 puncte, iar pe ultima treaptă se află Sportul Studențesc București – fără niciun punct.

Următoarea dublă întâlnire este programată în zilele de 2 și 3 februarie, tot la patinoarul „Olimpic” din Brașov, unde Corona Brașov Wolves va primi vizita grupării Sportul Studențesc București. Prima partidă va începe la ora 14:00, iar cea de-a doua, la ora 11:00.

Sursa foto: facebook.com-Gyergyoi-Hoki-Klub

Sursă text: Radio Mureș