Luni, 15 februarie, la patinoarul „Dunărea” din Galați, s-a disputat cel de-al doilea meci al dublei întâlniri dintre CSM Galați și Hochey Club Gheorgheni (FOTO), contând pentru Campionatul Național de hochei pe gheață.

Partida a revenit gazdelor, cu scorul de 4-1. Duminică, 14 februarie, oaspeții au câștigat primul joc cu 4-3 după prelungiri. Gruparea harghiteană a smuls astfel două puncte rivalilor de la malul Dunării.

În fotoliul de lider se menține Hochey Club Gheorgheni (cu 46 de puncte), secondată de CSM Galați (cu 45 de puncte), podiumul fiind completat de Corona Brașov (cu 38 de puncte). Sport Club Csíkszereda ocupă locul 4 (cu 21 de puncte), CSA Steaua București se află pe treapta a 5-a (cu 19 puncte), Sapientia U-23 stă pe poziția a 6-a (cu 17 puncte), iar ultima clasată este Sportul Studențesc București (fără niciun punct).

Următoarele confruntări sunt programate la începutul săptămânii viitoare: Sapientia U-23 – Sport Club Csíkszereda – luni, 22 februarie, de la ora 18:30, la patinoarul „Vákár Lajos” din Miercurea Ciuc și Corona Brașov – Hochey Club Gheorgheni – marți, 23 februarie, de la ora 18:30, la patinoarul „Olimpic” din Brașov.

SURSĂ: Septimiu Cioloboc / Radio Mureş