Previziuni astrologice. Iată ce vă rezervă astrele pentru ziua de joi, 24 noiembrie 2022. 

BERBEC 

Aceasta este o zi pentru a te grăbi… încet. Nu te gândi la timp, ci la cât de conștiincios și în detaliu experimentezi lucrurile.

TAUR 

Acum este important să devii mai flexibil și mai atent. Ai grijă de sănătatea ta – nu faceți compromisuri cu privire la calitatea somnului.

GEMENI 

Pariază pe munca în echipă și participarea la proiecte neobișnuite și îndrăznețe. Va fi o zi favorabilă pentru cei cărora nu le este frică să-și facă planuri pentru viitorul îndepărtat.

RAC 

Puteți începe să vă faceți listele de cadouri pentru Crăciun. Nu uitați de oamenii care au făcut lucruri mici, dar importante pentru dvs.

LEU 

Nu căutați răspunsuri la întrebări prea complicate în această zi. Totul va veni de la sine.

FECIOARĂ 

Un capitol din viața ta se va încheia și va începe unul nou. Nu ezita să lași în trecut tot ceea ce te-a îngreunat.

BALANȚĂ 

Acordați atenție lucrurilor pe care le-ați neglijat în ultimele săptămâni. Unii reprezentanți ai semnului vor începe un nou loc de muncă.

SCORPION 

Este o zi pentru înțelepciune, realizări intelectuale și noi cunoștințe. Manifestarea abilităților tale mentale va fi puternică – nu rata ocaziile de a te afirma. 

SĂGETĂTOR 

Vei dori să te eliberezi de stres. În lupta împotriva lui, ți se permit toate mijloacele care nu complică situația. Dacă aveți ocazia – cel mai bine este să plecați departe.

CAPRICORN 

Astăzi este posibil să înveți multe lucruri, atât despre lume, cât și despre tine. Puteți afla un secret sau un răspuns la o întrebare importantă.

VĂRSĂTOR 

Fii sigur că binele învinge întotdeauna. Oricât de sumbru ar fi în sufletul tău momentul în care crezi că totul este fără speranță – soarele va răsări pe strada ta.

PEȘTI 

Nu decideți astăzi chestiunile importante legate de finanțe. De asemenea, nu împrumutați bani. Ziua este bună pentru a vă face noi cunoștințe. 

Articolul precedentReuniune de urgență a Consiliului de Securitate ONU, cerută de Zelenski – Decizie majoră pentru Rusia în războiul din Ucraina
Articolul următorMADR lămurește cine este pasibil de pușcărie conform Ordonanței care vizează produsele de protecție a plantelor!