Inspectoratul de Poliție Județean Harghita s-a sesizat, din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de distrugere, după ce mai multe indicatoare de orientare aflate la intrarea unor localități din județ au fost vopsite de persoane necunoscute

La data de 05.01.2020, Inspectoratul de Poliție Județean Harghita s-a sesizat din oficiu, cu privire la infracțiunea de distrugere, comisă asupra unor indicatoare rutiere.

În fapt, în cursul nopții precedente, persoane necunoscute au acoperit cu vopsea de culoare neagră porțiuni din indicatoarele rutiere de orientare, amplasate la intrarea în 4 localități din județul Harghita, una urbană și două rurale din zona Bazinului Odorheiu Secuiesc, precum și una de la intrare în municipiul reședință, Miercurea Ciuc.

Polițiștii harghiteni desfășoară cercetări și investigații în vederea identificării autorilor și tragerii acestora la răspundere penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

Sursa foto news.ro

Articolul precedentSimona Halep donează bani după incendiile din Australia
Articolul următorUn val de aer polar a pătruns în România, iar temperaturile vor fi mai mici chiar și cu zece grade Celsius