La nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 17 intervenții în diferite situații de urgență, în ultimele două zile.

Dintre acestea, majoritatea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând pentru acordarea primului ajutor unui număr de doi copii și 15 persoane adulte aflate în dificultate, în cazul unui accident rutier, produs pe DN 13B, comuna Joseni, nouă diverse afecțiuni medicale și șase traumatisme.

Totodată, echipajul de descarcerare din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc a fost solicitat, ieri, să intervină la un caz de asistență persoane, în Harghita-Băi, însă, după deblocarea uşii de acces în locuință, cu ajutorul accesoriilor din dotare, echipajul de intervenţie a găsit o persoană de sex masculin, în vârstă de 70 de ani, decedată.

Echipajul SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Gheorgheni a acționat, ieri, în jurul orei 13:30, pentru acordarea primului ajutor calificat victimei unui accident rutier produs pe DN 13B, pe raza localității Joseni. Pacientul, în vârstă de 59 de ani, acuza dureri la nivelul membrului inferior drept, genunchi și umăr stâng, acesta fiind preluat și transportat la Spitalul Municipal Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Pompierii militari rămân mobilizați, și în acest weekend, pentru gestionarea operativă a situaţiilor de urgenţă şi acordarea primului ajutor persoanelor aflate în dificultate. 

Articolul precedentUn nou record negativ de îmbolnăviri: 1.119 cazuri în ultimele 24 de ore
Articolul următorA urcat la volan băut și cu permis de conducere fals