O echipă formată din jandarmii ce alcătuiesc Comandamentul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, însoțiți de către cei din cadrul Postului de Jandarmi Montan Harghita Băi și câțiva colegi din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil a parcurs o distanță de 8 kilometri. Tot efortul a fost pentru a admira de la 1770 de metri peisajul ce se dezvăluie odată cu ridicarea ceții doar temerarilor ce nu se opresc până la țintă. 

Unii dintre jandarmi și-au reamintit traseul și zonele frumoase pe unde cândva urcau la obiectivul păzit de către jandarmi, fie pentru a le duce hrană, fie pentru a desfășura aplicații, indiferent de anotimp – Releul TV Harghita. Alții, pentru prima oară au fost alături de colegii lor într-o drumeție pe munte pe o distanță relativ scurtă, dar pe un traseu dificil de parcurs pe anumite porțiuni.

Pe lângă toate acestea, concluzia trasă de toți, lângă un gulaș servit la o pensiune din stațiunea Harghita Băi, lucrurile frumoase nu pot fi făcute de unul singur, ci e nevoie de o echipă.

Sursa foto: Jandarmeria Harghita

Articolul precedentFOTO Înfrângere pe teren propriu pentru Sport Klub Miercurea Ciuc
Articolul următorFOTO Jandarmii harghiteni în pregătire