Județul Harghita se află pe locul 2 la nivel național în ceea ce privește procentul de la titularizare. Asta înseamnă 54,62%, adică 260 de candidați din totalul de aproape 550 înscriși au luat note peste 7.00.

În Harghita au fost depuse anul acesta 65 de contestații, a explicat inspectorul școlar general adjunct, Cristinel Glodeanu.

În județul Harghita au fost înscriși la concursul de titularizare 595 de candidați, dintre aceștia, 542 au fost validați. Nu a fost niciun eliminat, și am avut 476 de lucrări transmise către centrele de evaluare. Procentul notelor peste 7.00 este de 54,62%, care ne-a situat pe locul al II-lea în țară. Este un procent în creștere, pentru că anul trecut am avut 54,05., a declarat pentru www.radiomureș.ro, Cristinel Glodeanu, inspectorul școlar general adjunct.

Cea mai mică notă în județul Harghita a fost una de 1.00 la Educație fizică și Sport, dar a existat și o notă de 10.00 la educatoare, limba maghiară

Pe data de 30 iulie se afișează rezultatele după contestații iar în zilele de 31 iulie și 1 august se va organiza etapa de repartizare a titularilor, în ședințe publice.

Articolul precedentMesaj Ro-Alert, la Băile Tuşnad. O ursoaică a pus pe jar autorităţile
Articolul următorNou jucător la ACSH Gheorgheni