Marian Vanghelie șochează lumea politică cu ultimele sale declarații. El susține că după părerea sa alegerile pentru primăria Capitalei dar și pentru toate sectoarele ar fi fost fraudate.

„Eu cred în felul următor. Vorbesc în numele unui cetățean român care nu mai vrea politică dar o să fiu prezent că să spun ce se întâmplă. După părerea mea personală în București, primăriile celor 6 sectoare și a Capitalei au fost fraudate alegerile. S-a văzut ce s-a întâmplat la Sectorul 1. 

Va dați seama că în sala unde s-au pus voturile, ghinionul ghinionului, erau niște camere ascunse. Camerele care se vedeau au fost acoperite, ei nu știau că mai sunt și alte camere și există filmări. S-a schimbat legea în care președinții și vicepreședinții secțiilor de votare în loc să fie propuși de societatea civilă, se înscrie omul la biroul electoral.

După părerea mea acest lucru a fost făcut special. 

Eu nu cred că doamna Firea a pierdut alegerile. În București niciun primar din cei 6, după părerea mea, nu am făcut o analiză foarte exactă, în toate cele 6 sectoare s-au făcut niște mizerii”, a declarat Marian Vanghelie.

 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentVremea astăzi, 28 noiembrie
Articolul următorȘeful NATO, vizită oficială în România