Liga 1  revine în acest week-end după o pauză de două săptămâni, interval în care naționala României a bifat ultima acțiune înaintea startului preliminariilor pentru Cupa Mondială de anul viitor.

În acest week-end și la începutul săptămânii viitoare sunt programate meciurile etapei a III-a, o rundă dominată de marele derby Imperial WET Miercurea Ciuc – CS United Galați, finalistele sezonului trecut.

Ciucanii au cucerit în premieră titlul de campioani ai României după 3-1 la general.

Campioana Imperial WET a început în forță actuala stagiune. Trupa spaniolului Sito Rivera s-a calificat în Main Round-ul UEFA Futsal Champions League, a cucerit Supercupa României și a câștigat în prima rundă pe terenul unei contracandidate la titlu, Dunărea Călărași.

Gruparea harghiteană a avut la naționala României pentru mini-turneul din Ucraina cinci jucători, Cristian Matei, László Szőcs, Bogdan Covaci, Savio Valadares și Adrian Pânzaru, care au marcat 10 din cele 11 goluri ale tricolorilor!

„Avem un moral bun după începutul excelent de sezon. Cred că echipa e mai puternică decât anul trecut, ceea ce ne dă speranțe pentru ceea ce va urma. United e o echipă foarte bună, e echipa care a jucat ultimele trei finale în Liga 1. Și ei s-au întărit. Va fi un meci tare”, a spus ciucanul Cristian Matei, goalgheterul naționalei României în miniturneul din Ucraina.

La echipa harghiteană a revenit de câteva zile și antrenorul Cosmin Gherman, omul care a adus titlul la Miercurea Ciuc în vară. Gherman completează astfel staff-ul tehnic al campioanei României.

„Suntem hotărâți să ne întoarcem neînvinși de la Miercurea Ciuc”

Liga 1, Etapa a III-a:
sâmbătă, 28 septembrie, ora 17.30
Imperial WET Miercurea Ciuc – CS United Galați
duminică, 29 septembrie, ora 18:00
Futsal Club Dunărea Călărași – Futsal Klub Odorheiu Secuiesc
marți, 1 octombrie, ora 18:00
Informatica Timișoara – Autobergamo Deva

– echipa CFF Clujana Cluj stă în această etapă

LIGA 2
Etapa a II-a:
Seria I
sâmbătă, 28 septembrie, ora 17.30
Fortius 2014 Buzău – ACS Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ

– partida Sporting Dărăbani – ACS Futsal Poli Iași a fost amânată
– echipa Luceafărul Buzău stă în această etapă

Seria a II-a:
vineri, 27 septembrie, ora 18.00
CSM Târgu Mureș – Korondy Junior 2017 Corund

duminică, 29 septembrie, ora 16.00
ACS West Deva – Kereszthegy Remetea

marți, 1 octombrie, ora 18.30
AS Inter Gheorgheni – ACS KSE Târgu Secuiesc

Articolul precedentSesiunea naţională de comunicări ştiinţifice Românii din sud-estul Transilvaniei. Istorie. Cultură. Civilizaţie
Articolul următor1.700 de borcănele de mâncare pentru copiii de la Spitalul Județean de Miercurea Ciuc