A fost semnat contractul pentru bazinul de înot din Gheorghieni. În prezenţa viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, s-a semnat contractul de proiectare şi execuţie pentru un bazin de înot didactic în municipiul Gheorghieni.

Necesitatea construirii acestui obiectiv este dată, în principal, de lipsa unei baze sportive care să permită desfăşurarea în condiţii optime a antrenamentelor sportive. Construirea acestui bazin de înot, în urma solicitării depuse de autoritatea locală, precum şi a recomandărilor din partea federaţiilor de profil, reprezintă o oportunitate atât pentru utilizatori, cât şi pentru publicul larg, scrie Agerpres.

Proiectul a fost realizat în conformitate cu normele şi recomandările federaţiilor de profil şi cuprinde un bazin de antrenament cu dimensiunile de 25 m x 12.5 m şi o adâncime variabilă între 1.20 – 1.80 m. De asemenea, proiectul clădirii prevede spaţii anexe, vestiare şi spaţii tehnice.

Valoarea totală a contractului este de 7.880.083,80 lei cu TVA, taxe şi cote, finanţarea fiind asigurată, în condiţiile legii, de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, prin Compania Naţională de Investiţii.

Durata contractului este de 11,5 luni, din care 1,5 luni este perioada de proiectare.

Articolul precedentImperial WET Miercurea Ciuc joacă pentru primul loc contra liderului
Articolul următorISU Harghita caută voluntari