Incendiu acoperiș la o casă de locuit, în com. Plăieșii de Jos, sat Iacobeni. S-au deplasat 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu 2 autospeciale de stingere și autoscara. A fost alertat SVSU Plăieșii de Jos.

Update:

Una dintre autospecialele de stingere, care se deplasa la misiunea pentru stingerea incendiului din comuna Plăieșii de Jos, a fost implicată într-un incident rutier și a părăsit partea carosabilă. Din primele informații sunt două cadre militare ce acuză probleme medicale (traumatism la membrul inferior și leziune la membru superior). În acest moment sunt acordate îngrijiri medicale la locul evenimentului. Spre locul intervenției s-au deplasat 3 cadre din Grupa operativă și intervin 2 echipaje SAJ. Cei doi subofițeri sunt conștienți, starea lor este stabilă și vor fi transportați la spital, pentru investigații de specialitate. Autospeciala este avariată și va fi tractată. Totodată, intervenția de stingere nu a fost afectată, întrucât la fața locului au fost alocate mijloacele tehnice necesare gestionării cu eficiență a misiunii de răspuns.

Articolul precedentSuplimentul anti-îmbătrânire care poate crește riscul apariției cancerului – se vinde și în farmaciile românești
Articolul următorBobby Păunescu despre Ministeriala NATO de la București: „Devenim o capitală a lumii civilizate”