În data de 10 august, la ora 12.10, Poliția municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată, prin 112, cu privire la faptul că pe raza localității Praid, a avut loc un accident rutier. La fața locului s-a deplasat un echipaj rutier pentru efectuarea primelor cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc evenimentul în cauză.

Din cercetările efectuate, s-a stabilit că o femeie, de 36 ani, din Ungaria, în timp ce conducea un autovehicul, pe DN 13 A, în direcția Sovata – Praid, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care se deplasa în fața sa, în care se aflau conducătorul auto, un bărbat de 46 ani, din Dej, județul Cluj și o femeie, de 43 ani, din aceeași localitate, și a intrat în coliziune față-spate cu acesta. În urma impactului, cele două persoane aflate în autoturismul din față au suferit leziuni corporale, fiind transportate la Dispensarul din Sovata, județul Mureș, unde au primit îngrijiri medicale.

Conform procedurilor în vigoare, s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Articolul precedentProducţia de grâu din Harghita, în scădere
Articolul următorRomâni din Harghita și Covasna, la Univeristatea de Vară de la Izvorul Mureșului