O nouă metodă de înșelătorie circulă zilele acestea pe internet, în numele unui mare lanț de benzinării. Mesajul este răspândit pe rețelele de socializare în cadrul unei postări în care este inserat un link unde, în urma completării unui chestionar, respondenții sunt păcăliți că pot obține 2.000 de lei.

 

Gigantul Petrom a devenit ținta escrocilor. Pe fondul unei aniversări de 31 de ani de activitate, OMV Petrom oferă șansa de a câștiga 2.000 de lei, în urma completării unui chestionar format din 4 întrebări. 

Imagine

 

În partea de jos a chestionarului sunt și așa-zise feedback-uri, lăsate de la oamenii care au completat chestionarul, iar toate sunt numai de bine: „Nu pot să cred! Am câștigat un cadou, mulțumesc OMV Petrom!”, și multe altele. 

Imagine

 

Chiar de aici se poate trage concluzia unei înșelătorii întrucât, oricând ai accesa linkul, mesajele sunt aceleași, cu toate că a trecut o oră între accesările linkului, scrie replicaonline.ro.

De la postare nu lipsesc nici comentariile pozitive, precum: „Nu pot să cred! Am câștigat un cadou, mulțumesc OMV Petrom!”, și multe altele.

Totul este, însă, o înșelătorie. Clienții sunt sfătuiți să nu-i dea curs. 

Articolul precedentVremea se schimbă radical – temperaturile scad dramatic. Încep NINSORILE – prognoza completă ANM
Articolul următorDNA și DIICOT destructurează MAFIA GUNOAIELOR. Șef al grupării, audiat timp de 3 ore