O femeie de 86 de ani din municipiul Gheorgheni a ajuns la marți seara la spital după ce pompierii harghiteni au găsit-o căzută în holul locuinței.

Un apel primit în jurul orei 19:13 de Dispeceratul integrat ISU – SAJ Harghita solicita intervenția salvatorilor în cazul unei persoane blocate în Cartierul Florilor din municipiu.

Pentru a ajunge la femeia care locuiește la etajul I, salvatorii au folosit o scară de intervenție și au intrat în locuința acesteia prin fereastra de la bucătărie.

Femeia era conștientă, dar acuza dureri la nivelul capului, bazinului şi membrelor inferioare, transmit reprezentanții ISU Harghita.  

„La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Gheorgheni, cu o autospecială de intervenţie şi o ambulanţă SMURD (…) Aceasta a fost preluată şi transportată de echipajul SMURD la Spitalul Municipal Gheorgheni, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate”, transmit reprezentanții ISU Harghita.

Foto: Arhivă

Articolul precedentUn harghitean a vrut să se încălzească și a dat foc la casă
Articolul următorZi plină pentru pompierii harghiteni: 9 situații de urgență, 6 solicitări de acordarea primului ajutor, un accident mortal și un incendiu