Peste 200 de articole vestimentare şi de încălţăminte, susceptibile de a fi contrafăcute, au fost confiscate, în urma unor percheziţii domiciliare efectuate în zona municipiul Topliţa.

În continuarea activităţilor specifice desfăşurate într-un dosar de urmărire penală, aflat în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topliţa, poliţiştii harghiteni au efectuat 2 percheziții domiciliare, într-o localitate rurală din zonă, pentru documentarea activităţii infracţionale a cel puţin doi suspecţi.

În cadrul acestor activităţi au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor 200 de articole de îmbrăcăminte şi 20 de articole de încălţăminte, de diferite mărci cunoscute, precum şi 14 brelocuri cu diferite mărci auto, în valoare totală de aproximativ 35.000 de lei.

Totodată, au identificate 103 petarde din categoriile II şi III, 3 caiete cu însemnări referitoare la vânzările efectuate şi 2 telefoane mobile cu ajutorul cărora au fost efectuate tranzacţiile comerciale, produsele fiind promovate şi pe o reţea de socializare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare şi orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

Articolul precedentFirmă din Gheorgheni amendată pentru că vindea lemn fără documente
Articolul următorCaravana SMURD a ajuns la Miercurea-Ciuc