Primăria Miercurea Ciuc a început acțiunile de dezinfecție în scările de bloc din municipiu, prioritate având cele cu multe etaje.

Primarul Raduly Robert Kalman a precizat că dezinfecția se face de către o firmă specializată, care utilizează echipamente și soluții autorizate, și care se va ocupa doar de sterilizarea scărilor de bloc, a lifturilor, și a spațiilor comune, atrăgându-le atenția locuitorilor să nu primească în casă presupuși specialiști, care pretind că fac dezinfecție în locuințe.

„Am declanșat activitatea de dezinfecție, avem chei, cartele, posibilități de acces în mai toate scările de bloc de pe raza municipiului, din cele nouă zone în care am împărțit orașul, blocurile cu multe etaje. Nu se face decât în zona scărilor de bloc, zonelor comune și lifturilor. Colegii noștri nu intră în apartamente, vă rog să evitați să primiți persoane în locuință. Noi asigurăm părțile comune”, a transmis edilul.

72 de dispozitive pentru soluţii dezinfectante, au fost deja achiziționate, iar alte 500 au fost comandate și care urmează să sosească în cursul zilei de vineri.

VIDEO. Declarația primarului ►

Articolul precedentAmenzi de peste 85 de mii de lei pentru nerespectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19
Articolul următorIncendii de vegetație uscată în Feliceni și Miercurea Ciuc