Un bărbat de 48 de ani din Miercurea Ciuc a fost prins de oamenii legii seara trecută, chiar în magazinul pe care îl spărsese şi din care intenţiona să fure mai multe bunuri.

Cel care a dat alarma a fost chiar administratorul societăţii comerciale, după ce după ce aplicaţia instalată pe telefonul mobil l-a avertizat că a fost declanşată alarma pentru pătrunderea prin efracţie.

“La data de 24.02.2020, la ora 19:24, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic de un localnic, prin intermediul 112, despre faptul că i s-a activat alarma pe telefonul personal, care îl atenţionează că persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în interiorul unei societăţi comerciale la care este administrator. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de siguranţă publică, rapiditatea intervenţiei având ca rezultat identificarea intrusului în incinta unităţii economice în cauză, acesta fiind un bărbat de 48 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, Gheorghe Filip.

Din primele cercetări, poliţiştii au stabilit că bărbatul a pătruns în interior după ce a spart un geam lateral de la intrarea în sediul societăţii comerciale.

Pe numele lui a fost deschis dosar penal şi este cercetat pentru tentativă de furt calificat.

Foto cu caracter ilustrativ

Articolul precedentSuspect de furt, prins de poliţiştii harghiteni şi reţinut pentru 24 de ore. A furat bani chiar de lângă patul în care dormea victima
Articolul următorPersoană încarcerată după un accident rutier produs pe un drum din Harghita