Un raport ANAF de inspecție fiscală, efectuat pentru perioada 2019-2022, scoate la lumină o schemă fabuloasă de spălare de bani orchestrată și efectuată de #rezervistul Sorin Oancea. Piața media a fost aruncată în aer odată cu anunțul lui Bobby Păunescu privind convocarea AGA din cadrul B1 TV. Asupra lui Oancea planează acuzații extrem de grave, afaceristul-rezervist fiind suspectat că și-a însușit 6 milioane de euro! Bomba a fost detonată de jurnalistul Silviu Mănăstire care, după plecarea furtunoasă de la postul TV amintit, și-a adus aminte de banii pe care, spune el, i-a băgat în buzunarele lui Oancea, mogulul care se bazează pe protecția lui Florian Coldea și a faimosului rezervist SIE Ică Voinea.

Că în B1 TV au parcat toate cadavrele mediei #rezist o vedem cu toții. B1 e cel mai mare cuib provax, pro-globalism îi pro-dictatură pLandemică de tip China-Austria-Italia, potrivit solidnews.ro.  După anafrodiziaca UM-DIGI-SRI, B1 e cel mai mare cuib provax, pro-globalism îi pro-dictatură pLandemică de tip China-Austria-Italia, scrie jurnalistul Aurelian Popa.

Raportul ANAF-ului, răspândit de către Bobby Păunescu astă vară la aproximativ 100 de jurnaliști (confirmat public de către Ghilezan și de către Comaroni), conține elemente de spălare de bani pe firma unde cei doi au 50%-50%, spălare de bani care ar fi fost efectuată de către #rezervist-ul Sorin Oancea, potrivit Raportului de inspecție fiscală efectuat pentru perioada 2019-2022.

Când moderatorul Silviu Mânăstire (SM) a plecat “subit” de la B1, a făcut vorbire de cca. 6 milioane euro, profit generat în campania electorală trecută.

Acesta a afirmat că nu se știe ce a făcut patronul Sorin Oancea cu ei. Probabil că Mănăstire avea interes pe comisionul de succes asociat acestor 6 milioane, comision cu care Oancea l-ar fi țepuit în cel mai mioritic stil pe al său moderator de prime-time dar și pe co-acționarul Bobby Păunescu, mai precizează Aurelian Popa, într-o analiză solidnews.

„Atât timp cât «Dosar de politician» a fost emisiunea de prime time a televiziunii B1 TV, profitul acestui post de news&talk-show politic a fost de peste 6 milioane de euro”, scria, la vremea plecării din B1 TV, jurnalistul Silviu Mănăstire, într-o postare pe Facebook.

Bobby Păunescu dă cărțile pe față: „Bucătăria internă nu se face publică, doar soluțiile”. Sorin Oancea, scos la tablă de AGA – MISTERUL celor 6 MILIOANE DE EURO

„Din surse demne de încredere, în maxim 72 de ore, Bobby Păunescu va ieși public și-l va executa, pe merit – zic eu – pe Sorin Oancea în sensul că, în locul lui Sorin Oancea, noul administrator al firmei “B1 TV Channel SRL”, va deveni Bobby sau o persoană apropiată acestuia”, mai precizează sursa citată.

Presa vuiește

Revocarea lui Sorin Oancea din funcția de administrator al B1 TV a devenit virală în presa din România, adevărată bombă mediatică. Interesant este, însă, subliniază sursa citată, că ziarul Adevărul și-a șters articolul inițial rămas în indexul Google: https://t.me/wwwAurelianRO/6260 .

„Întrebarea mea de final sună cam așa: Dacă Bobby îl va hăcui pe Sorin, redacția B1 TV se va curăți de hashtagi, va declara oficial pLandemia încheiată și va recunoaște că promovarea vaccinării a fost o prostie colosală?” se întreabă Aurelian Popa, afirmând, într-un PS, că „Oancea se bazează pe protecția lui Coldea și a lui Ică Voinea, rezervist SIE conectat pe vechi cu Dancilă.

„E de notorietate că a fost coleg în trustul lui Voiculescu, la Intact, cu Voinea”, mai scris jurnalistul.

 

 

Articolul precedent100 de locuințe fără curent electric, din cauza vremii nefavorabile
Articolul următorROMÂNIA SUVERANĂ | Visul românesc a rămas în basmele spuse de bunici