Un tânăr din orașul Bălan, supărat de iubită, s-a răzbunat pe geamul unui autoturism, fiind prins de polițiști la scurt timp de la comiterea faptei.

La data de 28.04.2019, în jurul orei 22:00, Poliția Orașului Bălan a fost sesizată telefonic, prin intermediul 112, cu privire la faptul că persoane necunoscute au spart un geam de la un autoturism ce se afla parcat pe strada Florilor din localitate.

În urma activităților specifice de cercetare și investigație, a fost identificat un tânăr de 19 ani, localnic, bănuit de comiterea faptei.

Din datele și indiciile obținute de polițiști în anchetă până la acest moment rezultă că, pe fondul unor discuții în contradictoriu cu prietena sa, cel în cauză și-a „descărcat nervii” pe geamul dreapta față al autoturismului respectiv, pe care l-a spart cu pumnul, apoi a plecat de la fața locului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiteri infracțiunii de distrugere, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

Articolul precedentAccident în comuna Bilbor, pagube de 20.000 de lei
Articolul următorCeartă între români şi maghiari, pe un cimitir militar din Harghita