Este un nou scandal în PNL. Tabăra lui Ludovic Orban boicotează ședința convocată astăzi de susținătorii lui Florin Cîțu. Aceștia vor să îl valideze pe Dan Vîlceanu pentru fotoliul ministerului de Finanțe, însă președintele PNL nu participă la ședință, conform unor surse Realitatea PLUS.

La finalul săptămânii, Florin Cîțu își va depune candidatura la președinția PNL. Cu toate că are susținerea majorității pentru această poziție, premierul nu respectă un criteriu foarte important: nu are suficientă vechime în partid.

Fiind întrebat dacă în cadrul reuniunii Biroului Politic Naţional de miercuri este necesar să ceară şi o derogare privind vechimea în partid, pentru a putea candida, aşa cum a afirmat preşedintele PNL – Ludovic Orban, la Realitatea PLUS, Cîţu a spus: „Discutăm acest lucru şi vedem dacă este nevoie”. 

Reacția lui Klaus Iohannis în scandalul PNL

Președintele Klaus Iohannis este așteptat să aibă astăzi prima reacție cu privire la scandalul dosarelor din Statele Unite, în care a fost implicat premierul Florin Cîțu.

Președintele a evitat până în acest moment să se pronunțe cu privire la noile informații grave care au apărut în spațiul public despre premier. Cei doi au participat duminică, împreună, la Ziua Marinei la Constanța, însă Klaus Iohannis a refuzat să vorbească despre acest scandal.

Astăzi, președintele îi va decora pe olimpicii care s-au întors cu medalii de la Tokyo, la ora 18.00, la Palatul Cotroceni. Vom vedea și dacă șeful statului va avea și o reacție în scandalurile în care e implicat Florin Cîțu.

Articolul precedentRomânia este dispusă să preia, în anumite condiții, refugiați afgani
Articolul următorPapa Francisc: Vaccinurile ne dau speranţă să punem capăt pandemiei, însă numai dacă sunt disponibile tuturor