Sâmbătă noapte, în jurul orei 23:20, Poliția Orașului Bălan a fost sesizată de administratorul unui bar din localitate despre faptul că, doi tineri aflați în stare de ebrietate distrug bunuri din local și se comportă agresiv față de alte persoane.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică, formată din doi polițiști, care i-au identificat pe cei în cauză ca fiind doi tineri de 24 şi 21 de ani, ambii localnici, pe care i-au somat să înceteze distrugerile și agresiunile.

Cei doi nu doar că nu s-au conformat solicitărilor polițiștilor, dar au devenit agresivi inclusiv față de oamenii legii, ba chiar i-au lovit cu pumnii și picioarele.

În aceste condiții agenții au procedat la încătușarea unuia dintre agresori, însă înainte de finalizarea acestei măsuri polițienești, în incinta localului a intrat tatăl celor doi tineri, care i-a scos mai întâi pe terasă și în cele din urmă i-a condus la domiciliu.

În baza celor constatate, procurorul a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva celor doi, pentru săvârșirea infracțiunilor de „ultraj”, „distrugere” și „lovire sau alte violențe”.

Față de inculpați a fost luată măsura reținerii pe o durată de 24 de ore, iar la data de 03.03.2019 aceștia au fost prezentați Judecătoriei Miercurea Ciuc, cu propunere de arestare preventivă, propunere însușită de Instanța de Judecată, care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

Articolul precedentACSH Gheorgheni a pierdut pe teren propriu
Articolul următorDrumarii au fost la datorie