La Băile Tuşnad va avea loc scoala de vară ”Sănătate şi frumuseţe prin turism”, organizată de Departamentul de Turism si Geografie, din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti. Evenimentul va avea loc în perioada 2-8 septembrie 2019.

Programul include: activitati educationale (workshopuri, prezentari ale invitatilor din mediul economico-social, studii de caz, mici proiecte practice utile comunitatii), excursii in imprejurimi (la rezervatiile Lacul Sf. Ana si Tinovul Mohos, drumetie la Stanca Soimilor, vizita profesionala la Fabrica de bere artizanala Csiki Sor, vizita in Miercurea Ciuc si altele), alte activitati practice (lectii de gatit in aer liber, jocuri, spa, karaoke, dans, concursuri diverse).

Costul (6 nopti cazare cu pensiune completa, ghid, agrement si transport local incluse) este de 320 lei (un avans de 200 lei pana la 25 iulie si a doua plata pana la 15 august).

Transportul pana la si de la destinatie este pe cont propriu.

Numarul de locuri este limitat la 50, putand participa orice persoana care are calitatea de student (la orice universitate din tara).

Pentru detalii si inscrieri:
– prof. univ. dr. Gabriela Țigu (coordonator) – [email protected] si 0728884673
– conf. univ. dr. Mihai Tănase – [email protected]
– ec. Cristina Pop (secretar departament) – [email protected] si tel 0732350072.
. Va asteptam cu drag in aceasta aventura!

Articolul precedentObiectele care pot salva viaţa unui turist pe munte
Articolul următorGuvernul Ungariei finanţează firmele din Harghita