Începând de luni, 2012 elevi din localitatea Gheorgheni vor primi cornuri proaspete de la brutăria locală Harmopan. În acest sens a fost semnat contractul de furnizare a produselor de panificație.

Consiliul Județean Harghita a reușit rezilierea contractului cu firma care a furnizat produse neconforme și pe care organele de control le-au constatat în mai multe rânduri. Acest lucru se datorează faptului că mulți părinți și profesori au sesizat organele abilitate că produsele livrate în școli sunt adesea de o calitate necorespunzătoare. Sesizările au făcut posibilă rezilierea contractului cu firma din Turda.

„Este exemplară și importantă modalitatea în care au colaborat Consiliul Județean Harghita și locuitorii din Gheorgheni în ceea ce privește această problemă și faptul că am putut interveni în folosul copiilor noștri. Știu că am găsit întotdeauna soluții atunci când am conlucrat”, a spus Borboly Csaba.

După semnarea contratului, cei prezenți și elevii școlii Vaskertes au vizitat brutăria Harmopan de la Gheorgheni, unde elevii au putut afla modul în care se fabrică cornurile.

Articolul precedentConcurs de desen pentru copii, organizat cu ocazia zilei Poliţiei Române
Articolul următorFOTO Un localnic din Bisericani a găsit un proiectil în grădină în timp ce îşi lucra pământul