Se caută o firmă pentru reabilitarea drumului care duce spre Harghita Băi. Se dorește asfaltarea drumului de beton.

A fost publicat anunțul care face referire la reabilitarea Drumului Județean 138A care duce la Harghita Băi. Valoare investiției, fără TVA se ridică la 8,5 milioane de lei, iar termenul limită de depunere a ofertelor este 15 aprilie.

Csaba Borboly, președintele Consiliului Județean Harghita consideră aceasta investiție a fi una foarte importantă, deoarece în acest fel ar putea fi reabilitată infrastructura rutieră care conduce la una dintre cele mai apreciate destinații turistice, contribuindu-se la atragerea cât mai multor turiști în zonă și la creșterea numărului de înnoptări în unitățile de cazare. Totodată, a menționat că proiectul a ajuns cu greu în această fază, deoarece drumul mai sus amintit nu leagă drumuri naționale. Deocamdată investiția va fi demarată din fondurile consiliului județean.

S-a publicat și anunțul în vederea reabilitării porțiunii Drumului Județean 138, în localitatea Sub Cetate – drumul de lângă barajul Zetea. Investiția s-ar face pe o porțiune de aproximativ 2,5 kilometri, unde în momentul de față există un drum de beton. Valoarea investiției, fără TVA este de 2,7 milioane de lei, documentațiile se pot depune până în data de 16 aprilie.

Articolul precedentTot mai mulţi şoferi prinşi cu permise de conducere false
Articolul următorVictorie mare pentru Sport Club Miercurea Ciuc în finala Erste Liga