Directia Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor informeaza că, în perioada 11 – 31.03.2020 activitățile specifice de înmatriculare și preschimbare a permiselor de conducere se soluționează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituției www.drpciv.ro, secțiunea Programări online.

Pentru operațiunile care nu se regăsesc la secțiunea online – pasul 2, cetăţenii sunt rugaţi să consulte site-ul lnstituței Prefectului judeţului Harghita și să respecte cu strictețe indicațiile personalului de la ghișee.

Accesul în incinta sediilor serviciilor publice comunitare va fi permis doar titularilor, după caz persoanelor mandatate/delegate , în baza programărilor online și a actului de identitate – în original.

Instituţia solicită tuturor persoanelor care sunt programate să respecte ora de programare și să evite așteptarea suplimentara in spatiile destinate publicului.

 

 

 

Articolul precedentEXPLOZIE de cazuri confirmate cu COVID-19. Ministerul de Interne: Ne pregătim de SCENARIUL 3! Ce presupune
Articolul următorMăsuri pentru prevenirea răspândirii COVID-19 şi la Direcţia de Paşapoarte