Primăria municipiului Miercurea Ciuc informează că, pentru a reduce numărul rozătoarelor, vineri, 16 iulie, va începe o operațiune de deratizare.

Conform reprezentanților Primăriei municipiului Miercurea Ciuc, activitatea vizează mai întâi zona pieței agroalimentare, iar apoi cartierul Tudor. Momelile vor fi amplasate în cutii închise în locuri publice, astfel copiii și animalele nu vor avea acces la acestea. Momelile vor fi monitorizate constant și înlocuite dacă este necesar. În paralel, operatorul regional de salubrizare, Eco-Csík efectuează de asemenea operațiuni de deratizare în depozitele de deșeuri închise și cele exterioare. „Exterminarea rozătoarelor este aproape imposibilă, dar vom face tot posibilul pentru a reduce numărul acestora. Cu toate acestea, acțiunea necesită cooperare din partea cetățenilor!”, susțin reprezentanții primăriei.

Asociațiile de proprietari sunt rugate să să efectueze deratizarea în subsolul blocurilor care se află în administrarea lor.

Articolul precedentAccident provocat de un șofer băut
Articolul următor22.636 de cereri de solicitare a ajutorului de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectorul bovin! Data limită, 9 august